Møt de nominerte!

Posted on 6. februar 2018

0


På bibliotekene i Arendal og Kristiansand blir du bedre kjent med de nominerte forfatterne. Møt de i samtale med Fredrik Wandrup.

Litterær salong – Møt de nominerte forfatterne til Sørlandets litteraturpris i samtale med Fredrik Wandrup
8. februar kl. 19:30
Arendal bibliotek

Sørlandets litteraturpris er en litterær pris som utdeles årlig i forbindelse med Verdens bokdag. Prisen ble innstiftet i 2000 av folkebibliotekene og bokhandlerne i Aust- og Vest-Agder. Formålet er «å stimulere leselyst, samt å øke oppmerksomheten om litteratur, særlig i landsdelen, og å hjelpe frem nye og gryende forfatterskap fra Sørlandet (Agder). Fra 2011 har prisen en klasse for skjønnlitteratur og en klasse for sakprosa.

Les mer

Sørlandets litteraturpris
Fredagslunsj – Sørlandets litteraturpris 2018
9. februar kl. 11:30
Kristiansand bibliotek

Hvem får Sørlandets Litteraturpris for 2017? Vi venter i spenning.  Juryen har nominert seks bøker, tre innen sakprosa og tre skjønnlitterære utgivelser. Forfatterne blir presentert på Fredagslunsj 9. februar. Foreløpig er det hemmelig hvem de er, men vårt trofaste publikum vil få beskjed på mail onsdag 7. februar, når navnene blir offentliggjort, samtidig som vi legger det ut på Facebook-arrangementet og bibliotekets hjemmeside. Seks spennende bøker, fra personlige og selvbiografiske fortellinger til romaner. Forfatterne vil bli intervjuet på scenen av Fredrik Wandrup, under et utvidet arrangement i anledning den årvisse kåringen hvor det er dere publikummere/lesere som stemmer frem vinnerne sammen med juryen.

Les mer

Hjertelig velkommen!